Regelmatig vertellen onze adviseurs in de vorm van interviews over de werkzaamheden en ontwikkelde diensten en projecten. Ook worden onze mensen regelmatig gevraagd om columns te schrijven. Op deze pagina houden we dit allemaal bij.

In het interview sturen op uitkomsten vertellen Renate van Huizen en Bianca den Outer over de mogelijkheden die gemeenten hebben om schaarste op een goede manier te verdelen met behulp van de monitor maatschappelijk resultaat.

In dit interview vertelt Joyce van de Ketterij over de monitor j-GGZ en de meerwaarde die deze monitor heeft voor gemeenten.

In dit interview vertelt Friso Gosliga over het verzamelen van kwalitatieve informatie die dieper inzicht geeft in ervaringen en de beleving van burgers of klanten. Een prachtige aanvulling op onze monitor maatschappelijk resultaat.

Peter Frans Oosterbaan is actief op het gebied van data-analyses en informatie management. In dit interview met Peter Frans vertelt hij meer over zijn werkzaamheden als ontwikkelaar binnen het sociaal domein.

In het juli-nummer 2015 van Beleid en Maatschappij schreef Bianca den Outer een opiniestuk over de eerste rapportage van de Kinderombudsman. Download hier het artikel: hoop is uitgestelde teleurstelling bij kinderombudsman

In 2015 was Bianca den Outer het gehele jaar columnist voor het vakblad Onderwijs en Gezondheidszorg. Deze columns verschenen dat jaar in het vakblad.
column 1
column 2
column 3
column 4
column 5